Nyheder

Så står sommeren for døren. Det er derfor tid til afslapning på alle måde. Vi giver derfor 20 % rabat på alle funnies og XL funnies. I ønskes alle en rigtig god sommer – vi håber at se jer i butikken 🙂

Så er Funny Pussykat ankommet og klar til at få nye hjem.

Kære Kunder.
Gør et godt køb Nu Vi har fyldt lageret op Med nye FUNNIES fra Holland og giver nu 20% efter det første køb af 1 stk Funny Hæklepakke.
Ring eller skriv, vi sender over hele Danmark.
og Husk HÆKLE - SLAP AF - SMIL - GENTAG.
Hækle Hilsen - Anette og Skipper

SE - HER - KØB EN FUNNY - OG FÅ 20% PÅ NÆSTE KØB.

Kære Kunder.
Gør et godt køb Nu Vi har fyldt lageret op Med nye FUNNIES fra Holland og giver nu 20% efter det første køb af 1 stk Funny Hæklepakke.
Ring eller skriv, vi sender over hele Danmark.
og Husk HÆKLE - SLAP AF - SMIL - GENTAG.
Hækle Hilsen - Anette og Skipper

Lene fra Hjertegarn kommer den 17 marts her i butikken kl. 19.00 - 21.30 og fortæller om Hjertegarns nyheder, - Hjertegarn giver 20% denne aften på garn og Vi giver sandwich og et lille glas - Max. 25 personer - tilmelding på 29 61 23 11.

Deltagelse er gratis.

Vel Mødt. KH. Anette og Skipper

Tirsdag den 8 oktober Kl. 19.00 laver vi i samarbejde med Kim Jensen fra LANG YARNS, en aften hvor Kim vil præsentere de nye garner fra LANG YARNS , samt de nye Rundpinde ADDI Nouvel. Der vil være mulighed for at prøve både garn og rundpinde, vi har 25 pladser i butikken denne aften. Tilmelding på 29 61 23 11.
Vi glæder os til at se jer. KH-Anette og Skipper

GRIP I EGEN BARM - STØT BRYSTERNE - Køb denne hækle pakke til en værdi af 100,00Kr. og hækl 2 Bryst grydelapper til de varme boller, 40,00kr går til lyserød lørdag i Hv.Sande den 5 Okt. Så grib hæklenålen og fat et godt tag i de varme boller.

Lyserød Hilsen Anette og Skipper

Northern Lights er storesøster til vores BestSeller Bio Balance, kun fordi vi har erstattet bomuld med silke. Selvfølgelig er det også GOTS-certificeret. Northern Lights er meget blødt, men ikke uldent. Silkedelen skaber små højdepunkter - ligesom nordlys. De gode klimaegenskaber ved dette garn gør det til et indendørs såvel som udendørs garn, der er velegnet til følsomme voksne såvel som børn og babyer.

En typisk britisk tweedgarn. Loch Lomond er uldspundet, det betyder, at den har en dejlig volumen og på samme tid en god længde. Dette resulterer i meget lette beklædningsgenstande. Det rustikke look med de typiske tweed-nups inspirerer dig til varme cardigans, ægte herre-sweatere, men også til meget varme sjaler. Og sidst men ikke mindst: Det er GOTS-certificeret, det vil sige fra får til farvestof, fra produktion til lagring og pakning, hvert trin inspiceres omhyggeligt og i overensstemmelse med meget strenge organiske og sociale standarder.

HEJSA 🌸
Kan du også godt lide at hækle/strikke billigt? Så er det tid til at shoppe bomulds garn! 🧶
Vis dette opslag når du køber bomulds garn og du for hele 10% på dit bomulds garn i hele august! (bomuld 8/4, løbelængde 170 meter, pind 2½-3)
En nøgle 12 kr. -10%
Bland selv 10 nøgler til kun 100 kr. -10%
VI SES 👋